Trabzonspor'da o söz tutuldu

Trabzonspor'da 8 yıllık söz tutuldu.Trabzonspor’da 2005-2006 sezonunda da görev yapan Vahid Halilhodzic ile o sezon sonunda istenilen başarı grafiğinin sağlanamadığı gerekçesi ile yollar ayrılmıştı.O dönemde Başkan Nuri Albayrak’ın ekibinde Başkan Yardımc

Trabzonspor'da o söz tutuldu

Trabzonspor'da 8 yıllık söz tutuldu.

Trabzonspor’da 2005-2006 sezonunda da görev yapan Vahid Halilhodzic ile o sezon sonunda istenilen başarı grafiğinin sağlanamadığı gerekçesi ile yollar ayrılmıştı.

O dönemde Başkan Nuri Albayrak’ın ekibinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İbrahim Hacıosmanoğlu da, sıcak ilişkiler kurduğu Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'i Trabzon Havalimanı’ndan gözyaşlarını tutamayarak uğurladı.

Ancak bu uğurlama sırasında birbirlerine, ''Birlikte Trabzonspor’da çalışacağız'' sözünü veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic, 8 yıllık aranın ardından sözlerini tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler