Trabzonspor'da noter tespiti!

Trabzonspor'UN AKŞAM ANTRENMANINDA DA NOTER TESPİTİ YAPILDI Trabzonspor, Belek kampındaki hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana izinsiz olarak gelmeyen Colman, Alanzinho v

Trabzonspor'da noter tespiti!

Trabzonspor'UN AKŞAM ANTRENMANINDA DA NOTER TESPİTİ YAPILDI

Trabzonspor, Belek kampındaki hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana izinsiz olarak gelmeyen Colman, Alanzinho ve Jaja'yla birlikte, izinli olana Yattara ve Selçuk İnan katılmadı. Antalya 2. Noterliğine bağlı memur gelmeyen futbolcular için yine noter tespiti yaptı. Antrenman öncesi Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin, Teknik Direktör Şenol Güneş'e çiçek verdi. Bordo - mavili futbolcular ise antrenmanda kısa süreli koşunun ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor