Trabzonspor'da neler oluyor

TRABZONSPOR'U ZARARA UĞRATANLARTrabzonspor'da son dönemlerde finansal krizler var. Toplam borç geçtiğimiz ay 190 Milyon TL olarak açıklandı. Resmi olmayan rakam bu ama Resmisi de buna yakındır. bunun yanında Trabzon'da yayın mali gazeteler yine devasa tra

Trabzonspor'da neler oluyor

TRABZONSPOR'U ZARARA UĞRATANLAR

Trabzonspor'da son dönemlerde finansal krizler var. Toplam borç geçtiğimiz ay 190 Milyon TL olarak açıklandı. Resmi olmayan rakam bu ama Resmisi de buna yakındır. bunun yanında Trabzon'da yayın mali gazeteler yine devasa transferler yazmaya devam ediyor. Bunlar Trabzonspor'u seviyor mu yoksa düşmanlar mı belli değil.

Mesela bugün yine yerel bir gazete manşetlerine taşımız. Kamerunlu bir oyuncuyu bizlerde anlamıyoruz. Oyuncunun Bordo Mavili takıma 4 milyon EURO'ya pazarlamaya çalışanların çanağına su taşıyan bu gazeteler Trabzonspor taraftarının da okumaması gerekli olduğunu unutmayalım.   

TRABZONSPOR PARASPOR'A KARŞI

Trabzon'da herkes Trabzonsporlu ve hep takımın menfaatine işler yaptığını ileri sürüyor. Sonra yönetimle ters düştüler mi hemen İcra kuruluna. Neden alacakları var yani işe para girdi. Ne oldu sizin Trabzonsporluğunuz auta çıktı değil mi? Bugün yine basında yer alan bir haber var Trabzonspor'un CEO'su takımdan ayrıldı alacakları için icra yoluyla baş vurdu. Bunu bu aralar epeyce görüyoruz.

AKYAZI'NIN DOĞRUSU

Akyazı stadı her gün gündeme geliyor. Biri çıkıyor dolgu çöküyor yazıyor. biri öve öve göklere çıkarıyor. Bir türlü taraftar doğruyu bulamıyor. Bunun nedeni resmi bir açıklama merkezi yok. Olsa da olumsuzlukları dile getirmiyor. Bu neden taraftar doğruyu öğrenemiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler