Trabzonspor'da Mustafa şoku!

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da, Mustafa Yumlu'nun sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay  sahalardan uzak kalacağı bildirildi.Bordo-mavili kulüpten alınan bilgiye göre, Trabzonspor’un Rostov ile oynadığı

Trabzonspor'da Mustafa şoku!

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da, Mustafa Yumlu'nun sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay  sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten alınan bilgiye göre, Trabzonspor’un Rostov ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında rakip takım oyuncusunun ayağına basması sonucu sakatlandıktan sonra rövanş maçına iğne ile çıkan, daha sonra Çaykur Rizespor ile yapılan hazırlık maçında da ağrıları artan Mustafa Yumlu, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Sağ ayağının üst kısmında iki noktada küçük kırıklar tespit edilen futbolcu, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor