Trabzonspor'da Musampa sıkıntısı!

Kulüp, 30 Eylül'e kadar 900 bin Euro'yu ödemezse, Trabzonspor mali açıdan denetim geçirecek. Tehlike ise, Beşiktaş gibi mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle UEFA'dan ceza gelme ihtimali... Nuri Albayrak başkanlığı döneminde transfer ettiği Musampa'ya 500

Trabzonspor'da Musampa sıkıntısı!

Kulüp, 30 Eylül'e kadar 900 bin Euro'yu ödemezse, Trabzonspor mali açıdan denetim geçirecek. Tehlike ise, Beşiktaş gibi mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle UEFA'dan ceza gelme ihtimali... Nuri Albayrak başkanlığı döneminde transfer ettiği Musampa'ya 500 bin Euro para cezası kesilmişti. Futbolcu bu karara itiraz ederek FIFA'ya gitti. Davanın sonucunda Trabzonspor'un 1 milyon 300 bin Euro tazminat ödemesine karar verildi.

400 bin Euro ödenen Musampa kalan miktar için Trabzonspor'un taksitlendirme önerisini kabul etmedi. TFF, Trabzonspor'u konuyla ilgili UEFA denetimine girecekleri konusunda uyardı. Yine de ödeme yapılmayınca UEFA inceleme başlattı. Şimdi Trabzonspor, 30 Eylül'e kadar Musampa'ya ödeme yapmazsa "mali kriterlere uymadığı" gerekçesiyle bir ceza alması gündeme gelecek. Ancak Haber61.net spor servisinin  Trabzonsporlu yöneticilerden edindiği bilgiye göre ödemenin bu hafta içerisinde mutlaka yapılarak olası bir cezanın önüne geçileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor