Trabzonspor'da moraller bozulmadı

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Mersin Hantaş Sportif ile berabere kalan Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, alınan beraberliğin hedeflerini bozmayacağını söyledi.Kaynak, kazanma amacıyla çıktıkları maçtan beraberlikle ayrıldıkların

Trabzonspor'da moraller bozulmadı

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Mersin Hantaş Sportif ile berabere kalan Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, alınan beraberliğin hedeflerini bozmayacağını söyledi.

Kaynak, kazanma amacıyla çıktıkları maçtan beraberlikle ayrıldıklarını anlattı.

Rakiplerinin devre arasında 5 yabancı oyuncu transfer ederek kadrolarını güçlendirdiğini belirten Kaynak, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini vurguladı.

Kaynak, karşılaşmanın son anına kadar 1 sayı önde gittiklerini ifade ederek, "Ama son 1 dakikada yediğimiz bir gol karşılaşmayı 24-24 berabere sonuçlandırdı. Alınan bu beraberlik bizi hedeflerimizden saptırmayacak. Takımın morali yerinde" diye konuştu.

Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı, 13 puanla ligde 7. sıradaki yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor