Trabzonspor'da milli oyuncular geliyor

Bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile önemli bir karşılaşma oynayacak olan Trabzonspor'da milli takımda bulunan oyuncuların yarın başlanacak olan Fenerbahçe maçını hazırlıklarına katılacağı öğrenildi.Cezayir milli takımında bulunan Medj

Trabzonspor'da milli oyuncular geliyor

Bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile önemli bir karşılaşma oynayacak olan Trabzonspor'da milli takımda bulunan oyuncuların yarın başlanacak olan Fenerbahçe maçını hazırlıklarına katılacağı öğrenildi.

Cezayir milli takımında bulunan Medjani, Mali milli takımında bulunan Yatabare ve Gine milli takımında bulunan Costant'ın haftasonu Spor Toto Süper Lig'de oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılacak olan çalışmalara katılacağı öğrenildi.

Ayrıca Yatabare'nin Ersun Yanal'dan izin istediği ve Yanal'ın buna tepki gösterdiği yönünde basında yeralan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken bu oyuncununda Fenerbahçe maçı hazırlıklarına katılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler