Trabzonspor'da Mandıralı belirsizliği!

Trabzonspor'da sezonun sona ermesiyle birlikte gözler yönetimin teknik heyet için vereceği karara çevrildi.Bordo mavili takımda yakalanan başarının mimarlarından Hami Mandarılı’nın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Göreve geldiği günden bu yana ö

Trabzonspor'da Mandıralı belirsizliği!

Trabzonspor'da sezonun sona ermesiyle birlikte gözler yönetimin teknik heyet için vereceği karara çevrildi.

Bordo mavili takımda yakalanan başarının mimarlarından Hami Mandarılı’nın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Göreve geldiği günden bu yana özellikle Cezayir milli takımının teknik direktörü Vahid Halilhodzic ile anlaşıldığı yolundaki haberlere kulak tıkayarak işini yapmaya çalışan Mandıralı, yeni sezonda da takımın başında olmak istiyor. 

Bazı yöneticiler yeni sezonda da Hami Mandıralı ile yeni sezonda yola devam edilmesini istiyor. Bazı yöneticiler ise bordo mavili takımda 2005-2006 sezonunda çalışan Cezayir milli takımıyla Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Vahid Halilhodzic’i takımın başına getirmek istiyor. Boşnak çalıştırıcının Dünya Kupası’nın ardından Trabzonspor’da çalışmaya sıcak baktığı, ancak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ise Hami Mandıralı ile Vahid Halilhodzic isimleri arasında kararsız kaldığı öğrenildi. 

Yönetimde kararsızlık sürerken Hami Mandıralı'nın taraftarla arasındaki bağdan ötürü avantajı olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Teknik Sorumlu Hami Mandıralı'nın yaptığı açıklamalarda yönetimin kendi hakkındaki konuşmalarından rahatsızlık duyduğunu belirtmiş ve kendini çoktan ispat ettiğini dile getirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler