Trabzonspor'da maç programı

Trabzonspor Basketbol, hentbol ve bayan futbol takımları hafta sonu oynayacakları müsabakalarda galibiyet mücadelesi verecekler. Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 11. haftasında yarın (Cumartesi) deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor ile

Trabzonspor'da maç programı

Trabzonspor Basketbol, hentbol ve bayan futbol takımları hafta sonu oynayacakları müsabakalarda galibiyet mücadelesi verecekler.

 

Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 11. haftasında yarın (Cumartesi) deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Bu maç öncesi ekip 13 puanla 12. sırada yer alıyor.

 

Trabzonspor Hentbol takımı ise ligin 12. haftasında yarın (Cumartesi) Mersin Yenişehir Belediyesi ile karşılaşacak. Trabzon Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekip 11 puanla 6. sırada yer alıyor.

 

Trabzonspor Bayan futbol takımı da ligin 7. haftasında 26 Aralık Pazar günü Adana İdmanyurduspor ile karşılaşacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak. Bu maç öncesi ekip 13 puanla 3. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor