Trabzonspor'da kritik zirve!

Gaziantepspor deplasmanında alınan 2-0'lık yenilgi Trabzonspor'da büyük şok etkisi yarattı. Mağlubiyetin ardından soyunma odasında oyuncularına sert uyarılarda bulunan ve "İçinizden bazı oyuncular verdiğimiz şansı değerlendiremiyor. Kimse vazgeçilmez deği

Trabzonspor'da kritik zirve!
Gaziantepspor deplasmanında alınan 2-0'lık yenilgi Trabzonspor'da büyük şok etkisi yarattı. Mağlubiyetin ardından soyunma odasında oyuncularına sert uyarılarda bulunan ve "İçinizden bazı oyuncular verdiğimiz şansı değerlendiremiyor. Kimse vazgeçilmez değil, bunu göreceksiniz. Bu formayı gerçekten giymek isteyen ve bunu hak ettiğini gösterenlerle devam edeceğiz" diyen Ersun Yanal, başkan yardımcısı Ali Uzunay'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı, "Yazıklar olsun. Bu seyirci, bu taraftar bunu hak etmedi. Sahada ruh denen bir şey yoktu" şeklindeki eleştirisini duyunca ayrıca şaşkınlık yaşadı. Takımla birlikte Trabzon'a dönen Yanal'ın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşerek duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği ve "Sabır olmazsa başarı olmaz" dediği öğrenildi. 
 
Radikal kararlar çok yakında 
Kızının doğduğu gün takımın sergilediği performans ve mağlubiyet nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da oldukça sinirlendiği belirtildi. Hem Yanal'ın kadroya almadığı Constant'ın durumunu netleştirmek hem de takımın gidişatıyla ilgili olarak bir toplantı yapmak için Trabzon'a gidecek olan Hacıosmanoğlu'nun radikal kararlar alması bekleniyor. Hacıosmanoğlu'nun yakın çevresine, "İlk dört hedefinden kopmayı asla kabul edemeyiz. Bu kadar yıldızın olduğu takım bazı oyuncuların bireysel performansına bakmamalı" diyerek sitem ettiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor