Trabzonspor’da kritik toplantı

Süper Lig’de yakalanan iyi havanın ardından düşüşe geçen Trabzonspor’da yönetim kurulu ve Teknik Direktör Ersun Yanal, Pazartesi günü oynanacak Ç.Rizespor maçı sonrası bir araya gelecek.Yapılacak toplantıda iki konunun ana gündem maddesi olduğu belirtildi

Trabzonspor’da kritik toplantı

Süper Lig’de yakalanan iyi havanın ardından düşüşe geçen Trabzonspor’da yönetim kurulu ve Teknik Direktör Ersun Yanal, Pazartesi günü oynanacak Ç.Rizespor maçı sonrası bir araya gelecek.

Yapılacak toplantıda iki konunun ana gündem maddesi olduğu belirtildi. Bu maddelerin ilkinin transfer olduğu öğrenilirken Teknik Direktör Ersun Yanal’ın devre arası transfer döneminde kadroya katmak istediği futbolcuların listesini sunacağı diğer yandan da gönderilecek futbolcuların isimlerini yönetime bildireceği kaydedildi.

Toplantının diğer ana maddesinin ise kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu olduğu öğrenildi. Bordo mavili takımda bazı yöneticilerin Mustafa’yı affetmekten yana  görüş bildireceği ve  daha önce katı duruş sergileyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da takımın performansından dolayı af konusuna olumlu bakmaya başladığı belirtildi.

Özel Haber: Tuncay Lakot/Haber61 Spor Servisi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor