Trabzonspor'da kritik süreç başladı

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem gören Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş.’nin bedelli sermaye artırımı süreci yarın başlayacak.Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre Sermaye Piyasası Kurulu

Trabzonspor'da kritik süreç başladı

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem gören Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş.’nin bedelli sermaye artırımı süreci yarın başlayacak.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından 30 Aralık 2014 tarihinde izin verilen sermaye artırımında rüçhan hakkı kullanımı yarın başlayacak ve 21 Ocak 2015 tarihinde tarihinde son bulacak.

Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, Nominal bedel üzerinden yüzde 300 bedelli olarak yapılacak olan sermaye artımı sonrasında, 25 milyon TL olan mevcut sermayenin 100 milyon TL'ye yükseltilmesini planladıklarını belirterek, "Artırılacak olan 75 milyon TL'lik sermayenin yüzde 51'ine tekabül eden 38 milyon 250 bin TL'nin, imtiyazlı payların sahibi olan Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. tarafından nakit olarak karşılanacak. Futbol A.Ş'nin bu parası hazır bir durumda. Sermaye artırım sürecinin başlaması ile birlikte Trabzonspor Futbol A.Ş. bu hakkı kullanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor