"Trabzonspor'da kötü bir dönem geçirdim"

Trabzonspor'da devre arası transfer döneminde Eskişehirspor'a giden Emre Güral Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Emre, Trabzonspor'da geçirdiği günlerle ilgili de konuştu.Genç golcü "Takım arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. Golü de puanı d

"Trabzonspor'da kötü bir dönem geçirdim"

Trabzonspor'da devre arası transfer döneminde Eskişehirspor'a giden Emre Güral Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Emre, Trabzonspor'da geçirdiği günlerle ilgili de konuştu.

Genç golcü "Takım arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. Golü de puanı da hak ettik. Şanslı bir gol attı Fenerbahçe. Devre arasında güzel konuşmalar oldu. Çok iyi defans yaptık. Puan alabileceğimizi biliyorduk. Gol için mutluyum. Trabzon'da 9 ay kötü bir dönem geçirdim. Burada şans tanındı bana. İnşallah daha güzel olacak." diye konuştu.

Eski Trabzonsporlu bir diğer oyuncu Mustafa Yumlu ise, "Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün müthiş bir zeminde ikinci yarı çok daha iyi oynadık. İlk yarı iki takım da kontrollüydü. Şanssız bir gol yedik. Sezginabi çıkarmak isterken bana çarptı. Şanssızlık. İkinci yarı birlik oldu. Çok iyi bir Eskişehirspor gösterdik. Gol de geç geldi. Sonra da pozisyon bulduk. Golü de arkadan izledim. Emre mükemmel vurdu. Taraftarlara da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor