Trabzonspor'da kontenjan sıkıntısı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 5+3 uygulaması nedeniyle bordo-mavili takım Kasımpaşaspor maçında kontenjan uygulamasına takılacak.Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle yabancı uygulamasına dikkat etmek zorunda kalacak olan Trabzonspor teknik direktörü Vah

Trabzonspor'da kontenjan sıkıntısı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 5+3 uygulaması nedeniyle bordo-mavili takım Kasımpaşaspor maçında kontenjan uygulamasına takılacak.

Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle yabancı uygulamasına dikkat etmek zorunda kalacak olan Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, savunma bölgesinde Mustafa Yumlu, Aykut Demir'in sakatlığı nedeniyle İstanbul Başakşehir maçında Belkalem ve Avraam Papadopoulos'a şans verdiği gibi Kasımpaşaspor maçında da aynı ikiliye oynatmayı planladığı öğrenildi.

İleri uçta Waris veya Yatabera ikilisinden birini kullanması halinde ise bu bölgede Mustafa Akbaş'a şans alması bekleniyor. Orta alanda ise Sefa ve Mehmet Ekici arasında bir tercih yapması beklenen Boşnak teknik adamın Constant'ı ise orta alanda Cardozo'ya daha yakın oynatmayı planlıyor. Kanatlarda ise Boşnak teknik adamın Fatih Atik ve Yusuf Erdoğan'ı kullanmayı düşündüğü öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler