Trabzonspor'da kontenjan onları vurdu

Yönetim, Emerson, Cech ve Sapara’nın sözleşmesini fesh etti. Celustka, Sunderland’e; Jebrin ise 1461 Trabzon’a kiralandı. Ardından Malouda ve Bosingwa transferleri yapıldı. Trabzonspor lige 9 yabancıyla başladı. 6+0+4 kuralı, Bordo-Mavililer’i fazlasıyla

Trabzonspor'da kontenjan onları vurdu

Yönetim, Emerson, Cech ve Sapara’nın sözleşmesini fesh etti. Celustka, Sunderland’e; Jebrin ise 1461 Trabzon’a kiralandı. Ardından Malouda ve Bosingwa transferleri yapıldı. Trabzonspor lige 9 yabancıyla başladı. 6+0+4 kuralı, Bordo-Mavililer’i fazlasıyla etkiledi.

Mustafa Akçay, Zokora, Malouda ve Henrique’ye 11 lig maçında da görev verdi. Bu isimleri 9 karşılaşmada sahaya çıkan Adrian izledi. Bosingwa ise 7 maçta oynadı. Diğer yabancılar ise şans bulmakta zorlandı. 4 senedir takımda bulunan Alanzinho, sadece 1 maçta 77 dakika sahada kalabildi. Janko ise 4 mücadelede sonradan oyuna girerken sadece 112 dakika görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor