Trabzonspor'da kongre zamanı

Trabzonspor'da 5 adayın listesinin yarışacağı olağanüstü genel kurul, yarın toplanacak, 2 gün sürecek kongrede başkan ve yönetim kurulu üyeleri, pazar günü yapılacak seçimlerle belli olacak.  Başkan Sadri Şener'in yeniden aday olmadığı bordo mavili kulübü

Trabzonspor'da kongre zamanı
Trabzonspor'da 5 adayın listesinin yarışacağı olağanüstü genel kurul, yarın toplanacak, 2 gün sürecek kongrede başkan ve yönetim kurulu üyeleri, pazar günü yapılacak seçimlerle belli olacak. 
 
Başkan Sadri Şener'in yeniden aday olmadığı bordo mavili kulübün kongresi, 19 Mayıs Spor Salonu'nda yarın saat 10.00'da başlayacak. İlk gün yoklama ve açılışın ardından yönetim kurulu idari ve mali raporları okunup görüşülecek. Daha önce Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören'in kulübün borcunun 175 milyon 652 bin 541 lira olduğunu açıkladığı kongrede, yönetim kurulu idari ve mali raporları delegelerin onayına sunulacak. 
 
GEÇİCİ MADDE TARTIŞMASI 
 
Genel kurulun ilk gününde, tüzüğün 68'inci maddesine dayalı geçici bir maddenin ilave edilmesi konusunda sert tartışmaların yaşanabileceği öğrenildi. Ek maddede aralık ayında yapılması gereken genel kurulun bir kez olmak üzere yapılmaması ve olağanüstü genel kurulda seçilecek yönetimin görev süresinin uzatılması öngörülüyor. Ancak bu maddeye kongrede muhalefet edenler olacağı, bazı üyelerin, "Yeni yönetimi 6 ay takip edelim, aralık ayındaki normal kongrede de yeniden sandığa giderek ya güven oyu verelim, ya da yeni bir başkan seçelim" görüşünü savunacak olmalarının bu maddede sert tartışmalar yaşanacağının işareti olduğu belirtildi. Kongrenin ilk günü, dilek ve temenniler bölümüyle sona erecek. 
 
SEÇİM PAZAR GÜNÜ 
 
Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in yeniden aday olmadığı başkan ve yönetim kurulu seçimleri ise pazar günü gerçekleştirilecek. Bordo mavili kulübün tarihindeki en fazla adaylı seçinde 5 kişi listeleriyle yarışacak. Perşembe günü saat 17.00'de sona eren başvurularda Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta dilekçelerini ve listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na teslim etti. Pazar günü Kulüp Başkanı Sadri Şener ve başkan adayları birer konuşma yapacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor