Trabzonspor'da kombine sıkıntısı

 Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun başlamasına 25 gün kala ezeli rakiplerin kombine satış rakamları da belirginleşmeye başladı. Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi verdiği İstanbul takımlarına oranla çok daha az kombine bilet satabildi. Liglerin b

Trabzonspor'da kombine sıkıntısı

 

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun başlamasına 25 gün kala ezeli rakiplerin kombine satış rakamları da belirginleşmeye başladı.

 

Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi verdiği İstanbul takımlarına oranla çok daha az kombine bilet satabildi. Liglerin başlamasına 25 gün kala Bordo mavililer bu sezon 8 bini taraftarlara satılmak üzere   ayrılan kale arkası tribünün dışında  2 bin  adet toplam 10 bin  kombine bilet satışı yaptı.

2011-2012 sezonunda 52.000 seyirci kapasiteli TT Arena'da Galatasaray ligin başlamasına 25 gün kala kombine bilet satışında  41 bin rakamına ulaştı.

 

Şike’den küme düşmesine kesin gözü ile bakılan Fenerbahçe ise şu anki rakamlara göre 27 bin kombine satış rakamını yakaladı.

Trabzonspor taraftarları geçen yıl 15 bin kombine satın almıştı.  Fenerbahçe şikeden ötürü  küme düşme tehlikesi yaşarken taraftarı 27 bine yakın kombine satın alarak kulübüne destek vermeye devam ediyor.

Trabzonspor  taraftarları ise yeterli transfer yapılmadığı gerekçesiyle bu sezon  kombine biletlere ilgi göstermiyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor