Trabzonspor'da kimler idmana çıkmadı?

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ- Avusturya kampından sonra Trabzon'da idmanlara devam eden Trabzosnpor'un bu sabah ki idmanına çıkmayan futbolcular var. Bordo-Mavili takım Trabzonspor tesislerinde 10.30 sularında başladı. Başlayan idmana orta saha oyuncusu Anıl

Trabzonspor'da kimler idmana çıkmadı?

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ- Avusturya kampından sonra Trabzon'da idmanlara devam eden Trabzosnpor'un bu sabah ki idmanına çıkmayan futbolcular var. Bordo-Mavili takım Trabzonspor tesislerinde 10.30 sularında başladı. Başlayan idmana orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, defans oyuncusu Mustafa Yumlu ve Orta Saha oyuncusu Serdar Gürler çıkmadı.

Dün hazırlık maçında forma terleten bordo-mavili defans oyuncusu Mustafa Yumlu'nun maçtaki aldığı hafif sakatlık bu gün idmana çıkamamasına neden oldu. Orta saha oyuncusu Serdar Gürler'inde sakatlandığı öğrenilirken Anıl Taşdemir'in ise transfer görüşmeleri yapmak için izin aldığını öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor