Trabzonspor’da kart görenler yandı

Uefa Avrupa Liginde Napoli hezimeti sonrası, Kasımpaşa maçını "diriliş" maçı olarak gören Trabzonspor'da alınan 1-1'lik beraberlik Ersun Yanal'ın tüm umutlarını yerle bir ederken futbolculara radikal kararlar gelmesi bekleniyor.Yanal’ın maç sonunda soyunm

Trabzonspor’da kart görenler yandı

Uefa Avrupa Liginde Napoli hezimeti sonrası, Kasımpaşa maçını "diriliş" maçı olarak gören Trabzonspor'da alınan 1-1'lik beraberlik Ersun Yanal'ın tüm umutlarını yerle bir ederken futbolculara radikal kararlar gelmesi bekleniyor.

Yanal’ın maç sonunda soyunma odasına sessiz kalırken, "Kimi zaman kötü gidişi durdurmak için radikal kararlar almak gerekir. Siz de beni bu radikal kararları almaya zorunlu bıraktınız. Bundan sonra alınacak olan kararlardan, ben değil siz sorumlusunuz" dediği bildirildi.

Yanal'ın maç sonu konuşmasında futbolculara sadece gözdağı vermediği, bazı oyuncular için radikal kararlar almayı düşündüğü belirlendi.Buna göre sağlık ekibi aleyhine yaptıkları açıklamalar nedeniyle Özer Hurmacı ve Essaid Belkalem, gördükleri kartlar yüzünden takımı önemli maçlarda yalnız bıraktıkları için Mehmet Ekici, Oscar Cardozo, Salih Dursun, Carl Medjani para cezası alması muhtemel isimler.

Ayrıca performansları nedeniyle Mustafa Akbaş, İshak Doğan, Musa Nizam veSefa Yılmaz’ın da dikkatlerinin çekilebileceği kaydedildi. Bu futbolculardan bazılarının kadro dışı bırakılmasının da gündeme gelebileceğin işaret edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor