Trabzonspor'da kan değişikliği fayda sağlamadı

 Spor Toto Süper Lig'de dün Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da kayıplar, kazançlardan daha fazla oldu. Bordo-Mavili Takım, 72 puan dağıtılan ligin 24 haftalık bölümünde 30 puan kazanırken 42 puan kaybederek ligde tarihinin en kötü per

Trabzonspor'da kan değişikliği fayda sağlamadı

 

Spor Toto Süper Lig'de dün Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da kayıplar, kazançlardan daha fazla oldu.
 
Bordo-Mavili Takım, 72 puan dağıtılan ligin 24 haftalık bölümünde 30 puan kazanırken 42 puan kaybederek ligde tarihinin en kötü performanslarından birini gösterdi.
 
Ligde 24. hafta sonunda 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 30 puan toplayıp 10. sırada yer alan bordo-mavililer, düşme hattının ilk sırasında yer alan Sanica Boru Elazığspor'dan 3 puan fazla toplayabildi ve tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı.
 
-Kan değişikliği fayda sağlamadı-
 
Ligin 19. haftasında Sanica Boru Elazığspor'a deplasmanda 3-1 yenildikten sonra Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından göreve getirilen Tolunay Kafkas da kötü gidişatı durduramadı.
 
Teknik Direktör Güneş yönetiminde 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 24 puan toplayan bordo-mavililer, düşme hattının 4 puan önünde 10. sırada yer alırken, Tolunay Kafkas ile sıralamadaki yerinden kurtulamadı.
 
Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde ligde 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ile düşme hattının 3 puan önünde bulunuyor.
 
Bordo-mavililer, Kafkas döneminde Gaziantepspor'u 4-1, Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerken, Sivasspor ve Kasımpaşa'ya 2-0, Fenerbahçe'ye ise 3-0 mağlup oldu.
 
-Attığı yediğinden fazla-
 
Trabzonspor, Kafkas döneminde oynadığı 5 lig maçının 3'ünde gol atma başarısı gösteremedi.
 
Karadeniz ekibi, bu 5 maçta 5 gol kaydederken kalesinde ise 8 gol gördü.
 
-Kafkas dönmeindeki 5 maç-
 
Trabzonspor'un Teknik Direktör Tolunay Kafkas döneminde ligde oynadığı 5 maç ve aldığı sonuçlar şöyle:
 
Trabzonspor-Gaziantepspor........: 4-1
 
Sivasspor-Trabzonspor............: 2-0
 
Trabzonspor-Fenerbahçe...........: 0-3
 
Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor....: 0-1
 
Kasımpaşa-Trabzonspor............: 2-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor