Trabzonspor'da kadro sıkıntısı

Bu sezon ligde beklediğini bulamayan Avrupa kupalarına katılarak teselli bulmaya çalışan Trabzonspor'da, kodru sıkıntısı yaşanmaya başlandı.Sakat, cezalı ve kadro dışı kalan oyuncular nedeniyle hamle yapma şansı kısıtlanan teknik sorumlu Hami Mandıralı, k

Trabzonspor'da kadro sıkıntısı

Bu sezon ligde beklediğini bulamayan Avrupa kupalarına katılarak teselli bulmaya çalışan Trabzonspor'da, kodru sıkıntısı yaşanmaya başlandı.

Sakat, cezalı ve kadro dışı kalan oyuncular nedeniyle hamle yapma şansı kısıtlanan teknik sorumlu Hami Mandıralı, kadroda yer alan diğer oyuncularına büyük bir güven duyuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sol Bamba'nın sezonu kapatması Colman ve Zokora'nın kadro dışı kalması ve Malouda'nın durumunun belirsiz olması teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın işini zora sokuyor. Son olarak Eskişehirspor maçında Aykut Demir'in kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesi, savunma bölgesinde de genç teknik adamı düşündürüyor.

Bordo-mavili takımda önemli isimler çeşitli nedenlerden dolayı kadroda yer almayacak olsa da, teknik sorumlu Hami Mandıralı, diğer isimlere de büyük bir güven duyuyor. Hafta içinde yapılacak olan antrenmanlarda alternatif isimleri farklı bölgelerde denemeyi düşünen genç teknik adam, bir yandan da moral ve motivasyon yüklemesi yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler