Trabzonspor'da kadro değişiyor

Trabzonspor’un Tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş’in Çarşamba günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçında yapacağı mecburi revizyonlar dışında da kadroda değişiklikler yapması bekleniyor.Cezalı olan Burak ve Adrian ile yeni transfer Volkan Şen’i İnter il

Trabzonspor'da kadro değişiyor

Trabzonspor’un Tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş’in Çarşamba günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçında yapacağı mecburi revizyonlar dışında da kadroda değişiklikler yapması bekleniyor.

Cezalı olan Burak ve Adrian ile yeni transfer Volkan Şen’i İnter ile oynanacak olan maçta görevlendiremeyecek olan Güneş’in bu futbolcuların yerine yeni transferler Sapara ve Vittek’i kadroya alması bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın savunma kurgusunda da değişiklik yapıp Glowacki’ye 11’de görev vereceği öğrenildi. Güneş’in İnter maçı sonrası da oyuncularıyla bir toplantı yaparak, “Kimse formasını garanti olarak görmesin” uyarısında bulunacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor