Trabzonspor'da Jaja'ya iş düşüyor

Trabzonspor’un Pazar günü saat 19:00’da oynayacağı Kayserispor müsabakasında yine en büyük kozu Jaja olacak. Bordo-mavili ekibin, Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Jackson Avelino Coelho Jaia, şuan

Trabzonspor'da Jaja'ya iş düşüyor

Trabzonspor’un Pazar günü saat 19:00’da oynayacağı Kayserispor müsabakasında yine en büyük kozu Jaja olacak.

 

Bordo-mavili ekibin, Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Jackson Avelino Coelho Jaia, şuana kadar Süper Lig’de gösterdiği performansla herkesi büyülüyor.

 

Jaja, Teknik Patron Şenol Güneş’in görev verdiği 17 lig maçında 8 gol atarken Trabzonsporun en golcü yabancı oyuncusu konumuna geldi. Trabzonspor’un liderlik koltuğunda oturmasında en büyük pay sahiplerinden biri olan brezilyalı Jaja, kapalı savunmalara karşı güçlü şut özelliği ve sprinter oyun yapısıyla da kilidi açabilecek en önemli oyuncu olarak nitelendiriliyor.

 

Jaja Kayserispor maçıyla ilgili de, bu maçın çok önemli olduğunu belirterek ”Bu maç bizim için çok önemli. Geçtiğimiz maçlarda gösterdiğim performansı göstermek istiyorum. Manisaspor maçında iyi oynadığımı ve beğenildiğimi duydum bu gerçekten benim için gurur verici. Herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor