Trabzonspor'da istifa

Haber61 – Haber Merkezi - Geçtiğimiz sezonun 4. haftasından bu yana Trabzonspor Basket Takımı Başantrenörlük görevini yürüten Hakan Demir, görevinden istifa etti.Royal Halı Gaziantepspor karşılaşmasında alınan 77-69'luk mağlubiyetin ardından, Antrenör Hak

Trabzonspor'da istifa

Haber61 – Haber Merkezi - Geçtiğimiz sezonun 4. haftasından bu yana Trabzonspor Basket Takımı Başantrenörlük görevini yürüten Hakan Demir, görevinden istifa etti.

Royal Halı Gaziantepspor karşılaşmasında alınan 77-69'luk mağlubiyetin ardından, Antrenör Hakan Demir, görevinden istifa etme kararı aldı. Bordo Mavili Yönetim kurulu Demir'in istifasını kabul edip, karşılıklı anlaşarak ayrılık kararını onayladığı öğrenildi. İstifa ile alakalı açılama yapan kulüp Demir'in istifasıyla ilgili açıklaması ise şöyle:

"Türkiye Basketbol Ligi 2013-2014 sezonunun 4. haftasından itibaren üstlendiğim Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı Başantrenörlüğü görevinden bugün itibariyle istifa ettiğimi tüm kamuoyunun bilgisine sunarım. Takımımızın tarihinde ilk kez mücadele ettiği Eurochallenge Cup'ta iyi sonuçlar almasına rağmen, Spor Toto Türkiye Kupası ve ardından Türkiye Basketbol Ligi'nde arka arkaya alınan mağlubiyetler nedeniyle bu kararı aldım ve yönetimimizin bilgisine sundum. Başta Sayın Başkan Abiş Hopikoğlu olmak üzere tüm Trabzonspor Medical Park yönetim kuruluna, sponsorumuz Sayın Muharrem Usta'ya, oyuncularıma ve tüm mesai arkadaşlarıma bugüne kadar bana verdikleri destek için teşekkür ederim. Trabzonspor Medical Park'a bundan sonra her kulvarda başarılar dilerim." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler