Trabzonspor'da İskelet Gurbetcilerden

Trabzonspor, transferde kadrosuna kattığı gurbetçi oyuncularla dikkat çekti. Almanya, Fransa ve Hollanda kökenli isimler takımın iskeletine yerleşti.Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in isteği doğrultusunda kadrosunu baştan aşağı yenileyen Trabzonspor’da

Trabzonspor'da İskelet Gurbetcilerden

Trabzonspor, transferde kadrosuna kattığı gurbetçi oyuncularla dikkat çekti. Almanya, Fransa ve Hollanda kökenli isimler takımın iskeletine yerleşti.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in isteği doğrultusunda kadrosunu baştan aşağı yenileyen Trabzonspor’da farklı bir ekol ortaya çıktı. Geçmiş dönemde Polonyalı futbolcularıyla dikkat çeken bordo-mavililer, şimdi de gurbetçilere yöneldi.

Almanya, Fransa ve Hollanda kökenli 7 futbolcuyu takımda bulunduran Karadeniz ekibinde, Almanya’dan orta saha Mehmet Ekici ve forvet Deniz Yılmaz Bayern Münih altyapısından, ön libero Ferhat Yazgan ile kanat oyuncusu Sefa Yılmaz Wolfsburg’dan, Fransa’dan orta saha Fatih Atik Montpellier ve kanat oyuncusu Serdar Gürler Sochaux’dan ve Hollanda’dan stoper Aykut Demir NAC Breda’dan yetişmişti.

Ayrıca kadroda kiralık olan Özer Hurmacı da Almanya’da futbola başlayıp profesyonelliğe Ankaraspor’da adım atmıştı. Kariyerlerine farklı takımlarda devam eden bu 7 ismin yolu Trabzonspor’da kesişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler