Trabzonspor’da imza mobbingi

Haber61 – Haber Merkezi – Yönetimin gitmesi için harekete gecen ve imza toplayan Muhalifler yeniden kongre yapılması için 2000’in üzerinde imza toplamıştı. Bu durumun üzerine Trabzonspor yönetimi harekete geçerek iki hafta önce tek tek imza atanları araya

Trabzonspor’da imza mobbingi

Haber61 – Haber Merkezi – Yönetimin gitmesi için harekete gecen ve imza toplayan Muhalifler yeniden kongre yapılması için 2000’in üzerinde imza toplamıştı. Bu durumun üzerine Trabzonspor yönetimi harekete geçerek iki hafta önce tek tek imza atanları arayarak bilgilerine başvurmaya başladı. Bu durumun gündeme gelmesi ile birlikte bir anda camiada bomba etkisi yarattı.

İddiaya göre; Bordo Mavili yöneticiler imza krizi komisyonu kurdu. Bu komisyonda imza atan kişiler aranırken 100 üyenin atılan imzaların kendilerine ait olmadığını ifade etti. Yönetim 300 kişiye ulaşırken 100 kişinin inkar etmesi ise kafaları karıştırdı. Akıllara Trabzonspor bu imza atan üyelere MOBBİNG mi uyguluyor sorusunu getirdi. Öte yandan imza atan diğer üyelerin tedirgin oldukları gözlemlendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler