Trabzonspor'da ilklerin maçı!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L grubu İlk maçında Metalist Kharkic ile karşı karşıya geldiği maç ilklere sahne oldu.Bordo mavili ekipte Yunan defans oyuncusu Papadopoulos ilk defa Trabzonspor forması ile maça çıktı. Bunun yanı sıra Trabzonspor'un Milan'

Trabzonspor'da ilklerin maçı!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L grubu İlk maçında Metalist Kharkic ile karşı karşıya geldiği maç ilklere sahne oldu.

Bordo mavili ekipte Yunan defans oyuncusu Papadopoulos ilk defa Trabzonspor forması ile maça çıktı. Bunun yanı sıra Trabzonspor'un Milan'dan transfer ettiği Kevin Costant, Trabzonspor forması ile ilk golünü attı. Ayrıca Yunan oyuncu Papadopoulos karşılaşmanın son anlarında Trabzonspor'u 2-1 öne geçiren golü atarak hem takımını öne geçirdi hem de kendisinin bordo mavi forma ile ilk golünü attı.

GÖĞÜS REKLAMI İLE İLK KEZ!

Daha önce göğüs reklamıyla sahaya çıkmayan Trabzonspor bu defa ilk kez çıktı.

Bordo-mavili kulüp, Türk Hava Yolları (THY) ile Avrupa kupası maçları için salı günü anlaşmıştı. Trabzonsporlu oyuncular, "Turkish Airlines" yazısı yer alan formalarıyla mücadele etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor