Trabzonspor'da ilk yarıyı gören yok

Trabzonspor Medicalpark'ın son 5 sezonunda hiçbir teknik direktör ilk yarıyı göremedi. Bu sene Beko Basketbol Ligine çıkan ancak 6. hafta geride kalırken sadece bir galibiyeti bulunan Trabzonspor M.P.'de kötü gidişin faturası Antrenör Hakan Demir'e kesild

Trabzonspor'da ilk yarıyı gören yok
Trabzonspor Medicalpark'ın son 5 sezonunda hiçbir teknik direktör ilk yarıyı göremedi.
 
Bu sene Beko Basketbol Ligine çıkan ancak 6. hafta geride kalırken sadece bir galibiyeti bulunan Trabzonspor M.P.'de kötü gidişin faturası Antrenör Hakan Demir'e kesildi ve karşılıklı anlaşma sağlanarak sözleşmesi feshedildi.
 
5 SEZONDA 6 ANTRENÖR
 
Yaşanan bu gelişme ile yeni antrenör arayışlarına başlayan Bordo mavililer, Hakan Demir ile birlikte 5 sezonda 6. antrenörle yollarını ayırmış oldu.
 
2010-2011 sezonunun 7. haftasında Aleattin Yakan ile yollarını ayıran Trabzonspor M.P., Dragan Sakota ile anlaştı ancak sezon sonunda Sakota ile de yollar ayrıldı. 2011-2012 sezonuna Tolga Öngören ile başlayan Bordo mavililer, 8. haftada Öngören ile yollarını ayırdı ve takımın başına Halil Üner getirildi.
 
2012-2013 sezonuna Halil Üner ile başlayan Trabzonspor M.P., 10. haftada yine değişikliğe giderek Hasan Özmeriç ile anlaşma sağladı. 2013-2014 sezonuna Hasan Özmeriç ile başlayan Trabzonspor M.P., 3. haftada Özmeriç'in sözleşmesini feshederek Aliağa Petkim'den Hakan Demir ile anlaştı. 2014-2015 sezonuna Hakan Demir ile başlayan Bordo Mavili ekip 6. haftada karşılıklı anlaşarak Hakan Demir ile de yolarını ayırdı. Bu değişikliklerin ardından ortaya çıkan sonuca göre hiçbir antrenör ilk yarıyı bitiremedi.
 
CABADAK TAKIMIN BAŞINDA
 
Hakan Demir ile yolların ayrılmasının ardından EuroChallenge Cup'ta bu akşam saat 19.00'da Hayri Gür spor salonunda Avusturya'nın Magnofit GK takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor M.P.'nin başında sahaya yardımcı antrenör Ceyhun Cabadak'ın çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler