Trabzonspor'da iki yönetici istifa etti

Trabzonspor'da yeni yönetimin görev paylaşımı için yaptığı toplantıda yaşanan krizin ardından istifa etmeleri beklenen iki yönetim kurulu üyesi M. İrfan Coşkun ve Osman İlyas    yaptıkları yazılı açıklama ile istifa ettiklerini açıkladılar. Haber 61 net d

Trabzonspor'da iki yönetici istifa etti

Trabzonspor'da yeni yönetimin görev paylaşımı için yaptığı toplantıda yaşanan krizin ardından istifa etmeleri beklenen iki yönetim kurulu üyesi M. İrfan Coşkun ve Osman İlyas    yaptıkları yazılı açıklama ile istifa ettiklerini açıkladılar. Haber 61 net dün iki yönetici İlyas ve Coşkun'un istifalarını kulübe göndereceklerin siz okurlarına duyururken beklenen istifalar bu gün kulübe ulaştı.

İki yönetici istifalarını yönetime gönderdikten sonra yazılı bir açıklama yaptılar

İlyas ve Coşkun yaptıkları  yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdiler;

"Sıkıntılı bir dönemden geçen kulübümüzün son yapılan olağanüstü genel kurulunda kıymetli Trabzonspor delegelerinin oylarıyla yönetim kurulu üyesi olarak seçildik. Göreve başladığımızın ilk gününden itibaren kamuoyunda bize verilen görevleri beğenmeyip yönetim kurulunu terkettiğimiz yönünde hatalı bir kanı oluşturuldu. Bu kesinlikle doğru değildir.

O yönetim kurulu toplantısının tek gündemi görev dağılımı idi. O toplantıda altına imza attığımız kararlar, kamuoyuna yansıtıldığının aksine görev ayrımı yapmadan fedakarca çalışmak için orada olduğumuzun ispatıdır. Bizim Trabzonsporluluk duruşumuz bizi tanıyanlarca iyi bilinmektedir.

Kulüp yönetim tarzında daha ilk günden, Hz. Ali’nin yöneticiler için gerekli gördüğü üç ana özellik olan liyakat, adalet ve istişare özelliklerini göremediğimizden ve sorumsuzca yapılan ilk icraatlardan ötürü mevcut şartlarda yönetici olarak kulübümüze faydalı olamayacağımızı düşünerek yönetim kurulu üyeliklerimizden istifa ediyoruz.

Gerek kongre sürecinde gerekse sonrasında bize güvenerek yanımızda yer alan değerli Trabzonspor delegesine sonsuz teşekkürü bir borç bilir, her koşulda Trabzonspor için birlikte gayret göstereceğimizin bilinmesini isteriz. Yerimize gelecek yedek üyelerle birlikte tüm yönetim kuruluna başarılar dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor