Trabzonspor'da iki isim kadro dışı

Sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Batuhan Karadeniz ile orta saha oyuncusu Volkan Şen'e disiplinsiz hareketleri gerekçe gösterilerek dün akşam geç saatlerinde Mustafa Akçay tarafından kadro dışı bırakıldığını öğrendi.TARAFTARLA DİYALOĞA GİRDİV

Trabzonspor'da iki isim kadro dışı

Sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Batuhan Karadeniz ile orta saha oyuncusu Volkan Şen'e disiplinsiz hareketleri gerekçe gösterilerek dün akşam geç saatlerinde Mustafa Akçay tarafından kadro dışı bırakıldığını öğrendi.

TARAFTARLA DİYALOĞA GİRDİ

Volkan Şen, ligin 2'nci haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta taraftarlarla yaşadığı sözlü diyalog sonrası ağlayarak sahayı terketti. Volkan Şen’in bu tutumu, yönetim tarafından sert şekilde eleştirildi. Ancak teknik direktör Akçay, oyuncusuna sahip çıkarak bir sonraki maçın kadrosuna aldı. Yönetim ise yaptığının cezasız kalmaması yönünde yoğun baskı yapması üzerine Volkan Şen, 2 hafta dinlendirildi.

OYNATMAK İSTEDİ VOLKAN "SAKATIM" DEDİ

Bu dinlenme sürecinin ardından Mustafa Akçay, Apollon Limassol ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı kadrosuna Volkan Şen’i dahil etmek istedi. Mustafa Akçay, bu arada Volkan Şen’in, "Ağrım var ben oynamak istemiyorum" sözleriyle büyük şok yaşadı.

Bu olaydan sonra Volkan’a güvenini kaybeden Akçay, futbolcunun antrenmanlarda da isteksiz olduğunu görünce yardımcılarından da onay alarak Volkan’ı kadro dışı bıraktı. Volkan’ın takımdan ayrı olarak çalışmasını isteyen Akçay, bu isteğini yönetime de sundu.

BATUHAN ÖZEL HAYATINA DİKKAT ETMEDİ

Trabzonspor ile maç başı anlaştığı için performansı iyi olacağı düşünülen Batuhan Karadeniz’in ise takıma katıldığı günden itibaren hiçbir aşama kaydedememesi, Mustafa Akçay’ın dikkatini çekti. Batuhan'ın bu umursamazlığının yanı sıra özel hayatıyla ilgili de sürekli sorunlar yaşaması üzerine Mustafa Akçay, aynı anda Volkan Şen ile birlikte Batuhan Karadeniz’i de kadro dışı bıraktı.

Her iki futbolcu hakkında verdiği kararı yönetim kuruluna ileten Akçay’a, tam destek geldi. Trabzonspor Yönetim Kurulu, ortak bir kararla, "Hiçbir futbolcu Trabzonspor’dan üstün değildir, Trabzonspor’a hizmet etmek istemeyenlerle yolumuza devam edemeyiz" diyerek iki futbolcunun kadro dışı cezalarını onadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor