Trabzonspor'da iki eksikli idman

Antrenman öncesi bordo-mavili takımı ziyarete gelen Trabzon Gümüşhaneliler Derneği üyeleri ise takım kaptanı Tolga Zengin'e çiçek verip, pestil ve küme ikram ettiler.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan çalışm

Trabzonspor'da iki eksikli idman

Antrenman öncesi bordo-mavili takımı ziyarete gelen Trabzon Gümüşhaneliler Derneği üyeleri ise takım kaptanı Tolga Zengin'e çiçek verip, pestil ve küme ikram ettiler.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan çalışmaya hafif sakatlıkları ve bulunan Sapara ve Emre Güral katılmadı. Giray ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Antrenman sahasına gelerek Tolunay Kafkas ile kısa bir görüşme yapan Slovak oyuncu Marek Sapara daha sonra solana geçti. Antrenman öncesi Gümüşhaneliler derneği kaptan Tolga Zengin'e çiçek verip pestil ve küme ikram ettiler. Takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. İlk 15 dakikası basına ve taraftara açık olan bölümde Bordo-Mavili Takım koşunun ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
98s.20130419184646.jpg
Trabzonspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yarın basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor