Trabzonspor'da iç huzur!

Trabzonspor yönetimi, dış transferde henüz istediği sonuçlara ulaşamasa da iç transferde kaleci Tolga'dan sonra Engin ve Burak'la da anlaşma noktasına geldi.Trabzonspor yönetimi, dış transferde henüz istediği sonuçlara ulaşamasa da iç transferde kaleci To

Trabzonspor'da iç huzur!

Trabzonspor yönetimi, dış transferde henüz istediği sonuçlara ulaşamasa da iç transferde kaleci Tolga'dan sonra Engin ve Burak'la da anlaşma noktasına geldi.

Trabzonspor yönetimi, dış transferde henüz istediği sonuçlara ulaşamasa da iç transferde kaleci Tolga'dan sonra Engin ve Burak'la da anlaşma noktasına geldi. Üç futbolcunun birlikte imza atması bekleniyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, iç transferde mutlu sona yaklaştı. Tolga'nın sözleşmesini 5 yıl daha uzatan bordo mavililer, gelecek sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Engin Baytar ve Burak Yılmaz ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor'a hiçbir zorluk çıkarmayan iki oyuncuyla en kısa zamanda anlaşmayı planlayan bordo maviler, Tolga, Burak ve Engin'e birlikte sözleşme imzalattırmayı planlıyor.

Bu arada yönetim Onur Recep Kıvrak'la da sözleşmesini uzatmak için görüşmeyi düşünüyor.

İYİLEŞTİRME HABERİ COLMAN'I MUTLU ETTİ
Trabzonspor'un vazgeçilmez futbolcuları arasında yer almasına karşın yüksek ücret almayan Colman'ın, yönetimin yapacağı iyileştirmeden fazlasıyla memnun olacağı öğrenildi.

Gelecek sezon takım kaptanlığı için de ismi geçen Arjantinli oyuncunun, kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmede, 20 Haziran da başlayacak olan kampa katılacağını söylediği ve kendisini çok formda hissettiğini belirttiği vurgulandı.

Colman'a 500 bin TL iyileştirme yapılmasının gündemde olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler