Trabzonspor'da hoca krizi

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da son 48 saatte nefesler tutulmuş durumda. Bordo Mavili camia gözlerini tesislerden çıkacak kritik toplantıya çevirmişken Hacıosmanoğlu’ndan bir açıklama geldi. Açıklamada “ Hoca Takımın Başında.” Mesajı veren Hacıosm

Trabzonspor'da hoca krizi

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da son 48 saatte nefesler tutulmuş durumda. Bordo Mavili camia gözlerini tesislerden çıkacak kritik toplantıya çevirmişken Hacıosmanoğlu’ndan bir açıklama geldi. Açıklamada “ Hoca Takımın Başında.” Mesajı veren Hacıosmanoğlu, Havalimanında tesislere giderek yaklaşık 2 saat süren bir toplantı yaptı.

Toplantı çok kritikti; Başkan toplantıda Halilhodzic, konusunda ısrar etse de camia bu durumdan memnun olmadığı diğer yöneticiler tarafından kendisine aktarıldı. Son dönemlerde Halilhodzic’in açıklamaları camiada iyice gerginlik yaşanmasına neden olmuştu. Başkan, Yönetime Halilhodzic konusunda son bir görüşme yaprak karar vermek istediğini aktardığı öğrenildi.

Eğer Hacıosmanoğlu, Halilhodzic ile olumsuz bir görüşme olursa yarın Avni Aker’de oynanacak Torku Konyaspor karşılaşmasında takımın başında Fatih kavlak yada Sadi Tekelioğlu’nun çıkacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor