Trabzonspor'da Henrique Şoku

 Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Brezilyalı oyuncu Henrique, Zeki Yavru ile girdiği ikili mücadele sonrası antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftas

Trabzonspor'da Henrique Şoku

 

Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Brezilyalı oyuncu Henrique, Zeki Yavru ile girdiği ikili mücadele sonrası antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
 
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Brezilyalı oyuncu Henrique, Zeki Yavru ile girdiği ikili mücadele sonrası antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. 
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Vittek katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı süren idmanın ikinci bölümünde savunma oyuncuları ile hücum oyuncularının ikili mücadelesi ile devam eden antrenmanda Zeki Yavru ile ikili mücadeleye giren Henrique bir anda yeri yığıldı. Karın boşluğuna aldığı darbe sonucu bir an nefes almakta zorlanan Brezilyalı oyuncuya ilk müdahaleyi kulüp doktoru ve teknik direktör Şenol Güneş yaptı. Oyuncunun durumuyla yakında ilgilenen deneyimli teknik adam ciddi bir durum olmadığını anlayınca rahatladı. Yapılan müdahalenin ardından Brezilyalı oyuncu antrenmanı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti. 
 
Bordo-mavili takım ise antrenmanın son bölümünde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirerek Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor