Trabzonspor'da hedef kalıcı olmak!

Trabzonspor Basketbol takımının yeni sezonda Beko Basketbol 1.Liginde mücadele edecek olmasının yankıları devam ediyor. İkinci kez Devler Liginde boy gösterme şansı yakalayan Trabzonspor basketbol takımının bu kez bu fırsatı çok daha iyi kullanması gerekt

Trabzonspor'da hedef kalıcı olmak!


Trabzonspor Basketbol takımının yeni sezonda Beko Basketbol 1.Liginde mücadele edecek olmasının yankıları devam ediyor. İkinci kez Devler Liginde boy gösterme şansı yakalayan Trabzonspor basketbol takımının bu kez bu fırsatı çok daha iyi kullanması gerektiğinin altı çizildi. Trabzonspor Basketbol takımını şimdi eskisinden çok daha ciddi günler bekliyor. Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek kadar orada da kalıcı olmak çok önemli. Trabzonspor, Devler Liginde daha önce mücadele ettiği için bunun önemini çok daha yakından biliyor. Trabzonspor’un bu şansı ikinci kez yakalamasıyla çok daha dikkatli olması gerektiğine vurgu yapılıyor.


Trabzonspor Basketbol Kulübünün vakit kaybetmeden gelecek sezon mücadele edeceği Birinci Lig'de kalıcı olacak hatta zirveyi zorlayacak bir ekibi oluşturma çabaları içinde olması gerekiyor. Beko Basketbol 1.Ligine yeniden yükselen Trabzonspor maçlarını tekrar 7 bin 500 kişilik kapasiteli Hayri Gür Spor Salonu’nda oynayacak. Taraftarların da artık desteğini daha da artırmalı. Birinci Lig'de boy gösterecek olan Bordo-Mavili ekibin daha çok taraftar desteğine ihtiyacı olacak. Bu anlamda yönetimin hem ligde kalıcı hem de taraftarı salona çekecek hamleler yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler