Trabzonspor'da hedef "7'de 7"

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli daha aşmak istiyor.2010-2011 sezonunun sonları yaklaştıkça şampiyonluk yarışı heyecanı da giderek artıyor. Zirvede yanlız kalan T

Trabzonspor'da hedef "7'de 7"

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli daha aşmak istiyor.

2010-2011 sezonunun sonları yaklaştıkça şampiyonluk yarışı heyecanı da giderek artıyor. Zirvede yanlız kalan Trabzonspor ile Fenerbahçe mutlu sona ulaşmak için kıyasıya bir yarışın içine girerken iki takımda puan kaybı yaşamamak için işi sıkı tutuyor. Ligin son 6 haftasını sırasıyla Beşiktaş'ı (2-1), Kasımpaşa'yı (1-0) , Gençlerbirliği'ni (2-1), Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor'u (1-0) olmak üzere tek farklı sonuçlarla yenerek galibiyetle kapatan Trabzonspor, Eskişehirspor'da yenmesi halinde art arda

7. kez sahadan galibiyetle ayrılmış olacak. Şampiyonluk yolunda 6 haftadır fire vermeyen Karadeniz ekibi, Eskişehirspor'u yenerek hem liderliğini sürdürmek hem de şampiyonluk yolunda puan kaybetmemeyi hedefliyor.

TRABZONSPOR'DA SAĞ KANAT SIKINTISI

Trabzonspor, Eskişehirspor maçı öncesi sağ kanatta sıkıntı yaşıyor.

Bursaspor maçında sakatlanan Serkan Balcı'nın hafta içinde yapılan çalışmalara katılmadı. Tedavi gören oyuncunun durumu tam olarak netlik kazanmazken oynamama ihtimalide bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle yerini Cale'ye bırakan Piotr Brozek yapılan antrenmanda sakatlığı tekrar nüksetti. Sağ kanatta teknik direktör Şenol Güneş'in zaman zaman alternatif olarak da kullandığı bu oyuncunun da durumunun belirsiz olması, Tayfun Cora'nında hazır olmaması sağ kanattaki sıkıntıyı ön plana çıkardı.

Serkan Balcı veya Piotr Brozek'in maç gününe kadar hazır hale gelmeme ihtimali üzerinde duran Güneş, sağ kanatta Giray veya Mustafa Yumlu ikilisinden birini kullanabileceği belirtiliyor. Bu durumda savunmada Glowacki ve Egemen ikilisi görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler