Trabzonspor'da hava değişti

Gaziantep galibiyetiyle hayat bulan Bordo-Mavililer'in zirve yolunda artık ipler elinde. Bir an önce Avrupa potasına girmeyi hedefleyen Trabzonspor deplasmanda Sivas'ı yenip, ezeli rekabette Fenerbahçe'yi devirme peşinde.Son yılların en kötü sezonlarından

Trabzonspor'da hava değişti

Gaziantep galibiyetiyle hayat bulan Bordo-Mavililer'in zirve yolunda artık ipler elinde. Bir an önce Avrupa potasına girmeyi hedefleyen Trabzonspor deplasmanda Sivas'ı yenip, ezeli rekabette Fenerbahçe'yi devirme peşinde.

Son yılların en kötü sezonlarından birini geçiren Trabzonspor’da hava birden değişti. Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın takımın başına geçmesiyle birlikte yeni bir havaya bürünmeye çalışan Bordo-Mavili ekipte alınan kötü sonuçlara Gaziantep zaferiyle sünger çekildi.
 
Elde edilen farklı galibiyetle futbolcularda moralller yeniden tavan yaparken, taraftarın ve yönetimin de takıma olan ilgisi kötü günlerin bittiğine işaret olarak gösterilmeye başladı. Genç çalıştırıcı Tolunay Kafkas ise ayağa kalkmanın reçetesini yazdı. Bir an önce Avrupa potasında yer almak isteyen Fırtına’da parola seri galibiyetler.
 
Pazar günü deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak olan Karadeniz ekibi, ardından da derbide Fenerbahçe’yi ağırlayacak. 
 
Fırtına kopacak
 
Trabzon’da düğümü de tam olarak bu iki maçın çözmesi düşünülüyor. Şu anda 27 puanla 9. sırada bulunan Bordo-Mavililer, hem zorlu Sivas randevusundan hem de ezeli rekabetten 3 puanla ayrıldığı takdirde Fenerbahçe’nin bu haftayı galibiyetle kapatması halinde bile rakibiyle arasındaki puan farkını bire indirmiş olacak.
 
Kafkas’ın; ligdeki konumları açısından bu iki karşılaşmanın taşıdığı hayati önemi oyuncularına tek tek anlatacağı belirtilirken, yönetimin de bu zorlu virajda takımı ekstra primle motive etmeyi planladığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor