Trabzonspor’da hareketli saatler

Trabzonspor yönetiminde yaşanan gelişmelere son noktayı başkan İbrahim Hacıosmanoğlu koyacak.Trabzonspor’da Yönetici Abdi Serdar Üstünsalih’in İstifasıyla başlayan yönetim krizine son noktayı bugün Trabzon’a gelmesi beklenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’n

Trabzonspor’da hareketli saatler

Trabzonspor yönetiminde yaşanan gelişmelere son noktayı başkan İbrahim Hacıosmanoğlu koyacak.

Trabzonspor’da Yönetici Abdi Serdar Üstünsalih’in İstifasıyla başlayan yönetim krizine son noktayı bugün Trabzon’a gelmesi beklenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun koyması bekleniyor.

Trabzonspor’da Sportif Direktörlük görevine getirilmesi planlanan Fatih Şahinoğlu ismiyle yıldızları bir türlü barışmayan Abdi Serdar Üstünsalih’in istifasının ana nedenini oluştururken, Başkan Hacıosmanoğlu’nun bu konu ve geçtiğimiz hafta başında Teknik heyet tarafından izin verilen ve savunması istenen Constant konusunu karara bağlaması bekleniyor.

Trabzonspor Kulüp Başkanı  Hacıosmanoğlu’nun nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merakla beklenirken yönetim üyeleri ile bir toplantı yapıp kulübün gidişatı ve yaşanan gelişmeleri masaya yatıracağı belirtildi.

Haber 61.Net / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler