Trabzonspor'da Halil şoku!

Yeni sezon öncesi köklü bir değişime giden Trabzonspor’da, yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimini maddi açıdan zor günler bekliyor. Bir süredir yabancı futbolcularının alacaklarını ödeme konusunda sıkıntı yaşayan Bordo-Mavili ekip, Fildişi Sahill

Trabzonspor'da Halil şoku!


Yeni sezon öncesi köklü bir değişime giden Trabzonspor’da, yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimini maddi açıdan zor günler bekliyor. Bir süredir yabancı futbolcularının alacaklarını ödeme konusunda sıkıntı yaşayan Bordo-Mavili ekip, Fildişi Sahilli yıldızı Didier Zokora konusunda çıkmaza girmiş hatta deneyimli oyuncu kulübe ihtar çekmişti.

Eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’in yardımıyla Zokora’nın alacaklarını ödediği iddia edilen Trabzonspor yönetimi, şimdi de yerli futbolcularıyla maddi sıkıntılar yaşamaya başladı. Bu isimlerin başında gelen Halil Altıntop’un alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Bordo-Mavili ekibi FIFA aracılığıyla mahkemeye verdiği ortaya çıktı. Bu şok gelişme camiada sinirleri iyice bozdu.

BAŞKAN ÇOK KIZDI
Performansı zaman zaman eleştirilse de geçen sezon attığı gollerle takımına kritik puanlar kazandıran Halil’in, Trabzon’dan alacağı yaklaşık 400 bin Euro’yu FIFA yoluyla talep etmesi, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu da kızdırdı. İş başı yaptığı günden bu yana maddi problemlerle uğraşan yönetim, Halil krizini çözmek için seferber oldu. Halil’in 25 Haziran Salı (yarın) gününe kadar parası ödenmediği takdirde serbest kalma hakkının bulunması da yönetimin girişimlerini hızlandırdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler