Trabzonspor'da gözler Eskişehir maçında

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor'u yenerek alt sıralardan kurtulma adına önemli bir adım atan Trabzonspor, 22 Nisan Pazartesi günü oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak rahat bir nefes almak isterken, takımın başına geldiği günden beri ligde üst üste i

Trabzonspor'da gözler Eskişehir maçında

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor'u yenerek alt sıralardan kurtulma adına önemli bir adım atan Trabzonspor, 22 Nisan Pazartesi günü oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak rahat bir nefes almak isterken, takımın başına geldiği günden beri ligde üst üste iki maç kazanma başarası gösteremeyen teknik direktör Tolunay Kafkas ise bu şansızlığını kırmak istiyor.


Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda 2-1 Sivasspor mağlup olmasına rağmen ikinci maç için avantajlı bir skor elde eden Trabzonspor'da tüm gözler Eskişehirspor ile deplasmanda oynanacak zorlu müsabakaya çevrildi. 39 puan ile 9. sırada yer alan Eskişehirspor ile 37 puan ile 10. sırada yer alan Trabzonspor'un mücadelesi oldukça çekişmeli bir mücadeleye sahne olacağı benzerken bordo-mavili takımın başında ligde iki maç kazanma başarası gösteremeyen teknik direktör Tolunay Kafkas ise bu şansızlığı kırmayı hedefliyor. Karadeniz ekibi Eskişehirspor deplasmanından puan yada puanlarla dönmesi halinde ligde rahat bir nefes olacak.

KAFKAS İÇİN İLK OLACAK
Spor Toto Süper Lig’de yaşadığı puan kayıplarıyla kötü bir dönem geçiren Trabzonspor üst üste maç kazanamama sıkıntısı yaşıyor. Ligin 29. hafta itibariyle 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 37 puan toplayarak 10 sırada yer alan Trabzonspor bu sezon tarihi ilkler yaşamaya devam ediyor.

Bordo-mavili takım bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanma başarısını sezonun ilk yarısında elde etmişti. 11. ve 12. haftalarda ilk olarak Akhisar Belediyespor'u sahasında 3-1 yenen Trabzonspor deplasmanda ise Orduspor'u 2-1 mağlup ederek iki maç üst üste kazanma başarısı göstermişti. Söz konusu haftalardan sonra Trabzonspor üst üste iki maç kazanamadı ve sıkıntılı bölgeden kendini bir türlü uzaklaşamadı. Karadeniz ekibi geçtiğimiz hafta Orduspor'u yenerken bu hafta da Eskişehirspor'u yenmesi halinde Kafkas yönetiminde ilk kez üst üste ligde maç kazanma başarısı göstermiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor