Trabzonspor'da gözler BJK'de

Trabzonspor'da, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından gözler Süper Final'in son haftasında Beşiktaş ile oynanacak üçüncülük maçına çevrildi. Teknik direktör Şenol Güneş ve teknik heyet dev maç öncesi bozulan moralleri düzeltmek için yoğun çaba harcıyor. Fene

Trabzonspor'da gözler BJK'de

Trabzonspor'da, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından gözler Süper Final'in son haftasında Beşiktaş ile oynanacak üçüncülük maçına çevrildi.

 

Teknik direktör Şenol Güneş ve teknik heyet dev maç öncesi bozulan moralleri düzeltmek için yoğun çaba harcıyor. Fenerbahçe karşısında yüksek tansiyon ve gerilim altında oynanan maçta sahadan yenik ayrılan bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş, alınan sonucun yanı sıra yaşanan olayların oyuncular üzerinde güvensizlik oluşturmaması için yoğun şekilde çalışıyor.

 

-"BEŞİKTAŞ KARŞISINA SORUNSUZ ÇIKALIM"

 

Tesislerin kapılarını dış dünyaya kapatarak futbolcularıyla baş başa kalan deneyimli teknik adam, Beşiktaş karşısına sorunsuz bir şekilde çıkmayı hedeflerken üçüncü olup Avrupa'ya gitmenin hesaplarını yapıyor.

 

ESKİ VEKİLE SUÇ DUYURUSU

 

Trabzonspor, eski Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran adına açılmış Twitter hesabı üzerinden bordo-mavili camiaya yönelik hakaret içerikli yorumları kınayarak şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu. F.Bahçe maçının ardından twitter hesabından çok ağır ifadeler kullanan Feyzi İşbaşaran ise hesabının 5 gün önce ele geçirildiğini ve bugün (dün) iade edildiğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor