Trabzonspor'da görev krizi!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu önderliğinde yapılan görev belirleme işlemi sonrası İrfan Coşkun ve Osman İlyas kendilerine verilen görevlere itiraz ettiler.Sağlık Kurulu Sorumlusu görevi verilen İrfan Coşkun ve Satın Alma ve Personel Sorumlusu görevine geti

Trabzonspor'da görev krizi!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu önderliğinde yapılan görev belirleme işlemi sonrası İrfan Coşkun ve Osman İlyas kendilerine verilen görevlere itiraz ettiler.

Sağlık Kurulu Sorumlusu görevi verilen İrfan Coşkun ve Satın Alma ve Personel Sorumlusu görevine getirilen Osman İlyas kendilerine verilen görevi beğenmeyerek şok bir hareketle toplantıyı terkettiler. Bu beklenmedik hareket diğer yöenticileri adeta şok etti.

Bu beklenmedik gelişmenin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu olayı doğrulurken bu hareketin kesinlikle kabul edilemeyeceğini söyledi. Çakıroğlu açıklamasında kimsenin Trabzonspor'un üzerinde olamayacağını belirterek " Kimse verilen görevleri beğenmemezlik edemez. Bu yapılan davranış hoş ve doğru değil. İlk yönetim kurulu toplantımızda bu tür olaylarla karşılaşmak üzüntü vericidir. Burada kulübün çaycısı neyse, hepimiz eşdeğeriz. Trabzonspor’a bu anlayışla hizmet edeceğiz. Alım satım gibi kulübün en önemli görevini teslim ettiğimiz arkadaşımız bu görevi beğenmiyor, tartışmadan toplantıyı terkediyor. Bunu kabul etmek mümkün değil, derhal istifalarını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor