Trabzonspor'da Giray şoku !

Trabzonspor'da göğsündeki ağrı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Giray Kaçar'ın izinli olarak Ankara'daki ailesinin yanına gittiği öğrenildi.Antalya kampının ikinci gününde top çarpması sonucu göğsünde ağrı hisseden ve hastanede kontrolden geçen Giray Kaç

Trabzonspor'da Giray şoku !

Trabzonspor'da göğsündeki ağrı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Giray Kaçar'ın izinli olarak Ankara'daki ailesinin yanına gittiği öğrenildi.

Antalya kampının ikinci gününde top çarpması sonucu göğsünde ağrı hisseden ve hastanede kontrolden geçen Giray Kaçar, ertesi gün antrenmana çıktı.
 
Ancak daha sonra ağrıları devam eden ve salonda hafif tempoda çalışan tecrübeli stoper, son 6 antrenmanda yer almadı. Çeşitli testlerden geçen ve test sonuçları belli oluncaya kadar antrenman yapmamasına karar verilen Giray'ın, izin alarak Ankara'daki ailesinin yanına gittiği öğrenildi.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş'in de gelişmeler üzerine morali çok bozulan Giray'a izin verdiği ve test sonuçları belli oluncaya kadar ailesinin yanına gönderdiği vurgulandı. Rahatsızlığı hakkında kulüpten resmi bir açıklama henüz yapılmayan Giray'ın antrenmanlara ne zaman başlayacağının tetkiklerin sonucuna göre belirleneceği ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor