Trabzonspor’da Giray depremi

Trabzonspor’da kalbinde rahatsızlık olduğundan şüphe edilen ve Antalya kampından kontrol için gönderilen  Giray Kaçar’ın yapılan kontrollerinde gelen haber bordo mavilileri üzdü.Milli stoperin yapılan ilk kontrollerinden gelen haber hiçde iç acıçı değil.

Trabzonspor’da Giray depremi

Trabzonspor’da kalbinde rahatsızlık olduğundan şüphe edilen ve Antalya kampından kontrol için gönderilen  Giray Kaçar’ın yapılan kontrollerinde gelen haber bordo mavilileri üzdü.

Milli stoperin yapılan ilk kontrollerinden gelen haber hiçde iç acıçı değil. Antalya kampında göğsünde iki kez ağrı hisseden ve teşhis için  apar topar gönderilen Giray’ın ılk yapılan kontrollerinde kalp kapakçıklarında sorun tespit edildi. Ancak sorunun bu futbolcunun futbol hayatına engel olup olmayacağı yapılacak tektikler sonucu kesinleşecek

İlk yapılan kontrolde teşhis doğru çıkarsa Giray’ın futbol hayatı bitebilir. Milli futbolcunun kontrolleri devam ediyor. Giray ile ilgili son karar yapılan kontrollerin ardından kesin olarak  netleşecek

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler