Trabzonspor'da geri sayım!

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda gelecek sezonun teknik direktörünün kesinleşmemesine rağmen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 30 Mayıs'ı hedef göstermesiyle camia teknik direktör konusunda geri sayıma geçti. Teknik s

Trabzonspor'da geri sayım!

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda gelecek sezonun teknik direktörünün kesinleşmemesine rağmen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 30 Mayıs'ı hedef göstermesiyle camia teknik direktör konusunda geri sayıma geçti. Teknik sorumlu Hami Mandıralı ise geleceğinin bir an önce netliğe kavuşmasını bekliyor.

Trabzonspor'da teknik direktör konusu belirsizliğini koruyor. Hami Mandıralı'yla henüz resmi sözleşmenin imzalanmaması nedeniyle herkes gelecek sezon takımın başında kimin olacağı sorusunu bir birine yöneltiyor. Teknik adam konusunda üst üste çıkan haberler nedeniyle oldukça rahatsız olan Hami Mandıralı, bir an önce kararın verilmesini bekliyor. Göreve geldikten sonra ligi 4. sırada tamamlayarak takımı Avrupa Ligi'ne taşıyan Mandıralı'nın, kendisiyle ilgili kararın olumlu ya da olumsuz verilmesini bekliyor.

Hakkındaki kararın uzamasından bir hayli rahatsız olan genç teknik adamın alınacak her türlü karara saygı göstereceğini yakın çevresiyle paylaştığı belirtildi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talebi doğrultusunda İstanbul'da bir araya gelerek toplantı yapan bordo-mavili yönetim, Hami Mandıralı konusunda bir karara varamazken, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ise yöneticilerden teknik adam konusunda 30 Mayıs'a kadar süre istediği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun 30 Mayıs'ta ne diyeceği ise merakla beklenirken, camia ise geri sayıma geçmiş durumda. Teknik direktör konusunda yaşanan belirsizlik ise camiada farklı yorumların yapılmasına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor