Trabzonspor'da forvete iki iddia!

Sezon başından bu güne forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor için yabancı basın bir çok isim ortaya atmaya devam ediyor.Bordo mavili takımın Malouda ve Bosingwa gibi ünlü isimleri kadrosuna katması transferde tüm ilgileri üzerine çekti. Avrupa’nın büyü

Trabzonspor'da forvete iki iddia!


Sezon başından bu güne forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor için yabancı basın bir çok isim ortaya atmaya devam ediyor.


Bordo mavili takımın Malouda ve Bosingwa gibi ünlü isimleri kadrosuna katması transferde tüm ilgileri üzerine çekti. Avrupa’nın büyük liglerinin yanı sıra Asya ve Afrika’da futbol yaşamını sürdüren bir çok isim Trabzonspor’la anılırken bunların sonuncusu da Asamoah Gyan ve Gomis oldu.

Gana ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Trabzonspor Asamoah Gyan için Birleşik Arap Emirlikleri’nde aldığı parayı ödemeye hazır. Oyuncunun da tekrar Avrupa’da oynamak istemesi ve Trabzonspor’un Avrupa Ligi’nde daha iyi yerleri hedeflemesi transferi kolaylaştırıyor. Yine aynı haberde Trabzonspor’un alternatifleri arasında Lyon’lu Gomis’in de olduğu yazıldı. Trabzonspor’un Gomis ile Malouda aracılığıyla temasa geçtiği ve görüşmeleri şimdilik bu şekilde sürdürdüğü iddia edildi.
 

İşte o haber;

15.20131205114007.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler