Trabzonspor’da forvet bilmecesi!

Trabzonspor mesai bitiminde biten ara transfer döneminin saat 00.00’a kadar uzatılmasının ardından transfer görüşmelerine devam ediyor. Dört gözle forvet transferi bekleyen taraftar ise hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor.Haber61.net spor sevisisnin edi

Trabzonspor’da forvet bilmecesi!

Trabzonspor mesai bitiminde biten ara transfer döneminin saat 00.00’a kadar uzatılmasının ardından transfer görüşmelerine devam ediyor. Dört gözle forvet transferi bekleyen taraftar ise hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor.

Haber61.net spor sevisisnin edindiği bilgiye göre transfer görüşmeleri gerçekleştirilse de olumlu sonuç alınamadığı öğrenildi. Kalan son saatlerde de herhangi bir transferin gerçekleştirilme ihtimalinin çok zayıf olduğu bildirildi.

Bir türlü gerçekleştirilemeyen forvet transferi hakkında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor