Trabzonspor'da formül bulundu

Başkan Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Halilhodzic'in seferberliği Bordo-Mavililer'deki havayı değiştirdi.Üst üste gelen kötü sonuçlarla sarsılan Trabzonspor, tekrar yarışa ortak olmak ve kayıplarını telafi etmek için milli arada yara sarıyor. Başkan İbr

Trabzonspor'da formül bulundu

Başkan Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Halilhodzic'in seferberliği Bordo-Mavililer'deki havayı değiştirdi.

Üst üste gelen kötü sonuçlarla sarsılan Trabzonspor, tekrar yarışa ortak olmak ve kayıplarını telafi etmek için milli arada yara sarıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic’in takım üzerinde yaptığı olumlu etki de yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı. Karabükspor yenilgisinden sonra hayata küsen oyuncuların artık yüzü gülüyor, geleceğe umutla bakıyor. Bordo-Mavililer’in yakın geleceğe dair formülü de hazır. Hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde iyi bir fikstüre sahip olan Trabzonspor, üst üste 3 maçını kendi sahasında oynayacak.


‘Fırsatı kaçırmayalım’

Ligde önce Mersin’i, ardından da Avrupa’da Lokeren’i ağırlayacak olan Trabzonspor, milli ara sonrasındaki 3. sınavını ise Gaziantepspor’a karşı verecek. Bordo-Mavililer, bu 3 maçta 3 galibiyet alarak hem taraftarıyla barışmak hem de puan farkını kapatmak niyetinde. Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in de tüm planlarını bu doğrultuda yaptığı ve “Önümüzde güzel bir fırsat var. Bunu değerlendirirsek rüzgarı tekrar arkamıza alırız” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Profesyoneller mi?

Başkan Hacıosmanoğlu ile özel bir görüşme yapıp bazı sıkıntılarını da aktaran Halilhodzic’in istekleri doğrultusunda profesyonel çalışma kadrosunda ve takımda bazı isimlerle yolların ayrılabileceği de gelen haberler arasında. İkilinin bu konuyu önümüzdeki günlerde tekrar masaya yatıracağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler