Trabzonspor’da flaş karar! Ceza geliyor...

Trabzonspor’a Milan’dan transfer edilen Kevin Constant son hareketiyle  bardağı taşırdı.Gineli futbolcu İtalya'daki Napoli maçında ilk 11'de forma giyememesi nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal'a twitter üzerinden soyunma odasında çektiği fotoğrafla bir

Trabzonspor’da flaş karar! Ceza geliyor...

Trabzonspor’a Milan’dan transfer edilen Kevin Constant son hareketiyle  bardağı taşırdı.

Gineli futbolcu İtalya'daki Napoli maçında ilk 11'de forma giyememesi nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal'a twitter üzerinden soyunma odasında çektiği fotoğrafla birlikte "Neden buradayım bilmiyorum.Çünkü Bilmiyorum. Ya da Bilmiyorum." ifadelerini kullanarak sitem etmişti.

Saha içerisindeki sorumsuz davranışları nedeniylede daha önce tepki çeken Constant bu davranışının ardından yönetimin de tepkisiyle karşılaştı. Tecrübeli futbolcunun yönetim tarafından disiplin kuruluna sevk edildiği öğrenildi. Constant'ın Çarşamba gününe kadar izinli olduğu belirtilirken bu sürenin savunma hazırlamsı için yönetim tarafından verildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor