Trabzonspor’da ’F.Bahçe’ alarmı

Trabzonspor’da Sivasspor maçı öncesinde kart sınırındaki oyuncuların durumu sıkıntı yarattı. Volkan, Zokora ve Henrique’nin üç sarı kartı olması, Türkiye Kupası ve ligde önemli bir döneme girecek olan Trabzonspor’da teknik heyeti alarm duruma geçirdi.Üç o

Trabzonspor’da ’F.Bahçe’ alarmı

Trabzonspor’da Sivasspor maçı öncesinde kart sınırındaki oyuncuların durumu sıkıntı yarattı. Volkan, Zokora ve Henrique’nin üç sarı kartı olması, Türkiye Kupası ve ligde önemli bir döneme girecek olan Trabzonspor’da teknik heyeti alarm duruma geçirdi.

Üç oyuncu da gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyarı aldı.

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Hüseyin Avni Aker'de oynanacak son karşılaşma olan Sivasspor maçında, kulübün ceza almasını önlemek için seferberlik ilan edildi.

Taraftarlara "Tribünü meşaleyle değil, iyi tezahüratla aydınlat" başlıklı bir duyuru yayınlayan bordo-mavili yönetim, "TFF ile UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca takımımızın bu sezon oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Trabzonspor, Sivasspor maçının ardından deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının Cuma gününe koyulmasına tepki gösterdi. Özellikle Avrupa kupası maçları nedeniyle sezon boyunca sıkışık bir takvim izleyen ve neredeyse 3 günde bir maç yapmak zorunda kalan Trabzonspor'da Federasyon'un Gençlerbirliği maçını Cuma gününe koyması manidar olarak değerlendirildi. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, durumu '"Haksızlık" olarak özetlerken, konuyla ilgili yönetim kurulu toplantısında bir değerlendirme yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler